BB Cream Shaklee Sapu Sapu Siap

BB Cream Shaklee Sapu Sapu Siap

Sapu sapu dah siapppp !!

Zaman sekarang semua nak cepat pantas tapiiiiii nak cantik juga 😁😁😁

Sebelum ni nak kena tepek argan oil dulu, cream itu dulu banyak lapis pulak

Sekarang argan oil dah ada dalam bb cream ni.

Tinggal sapu siap. Lagi mudah sebab beli bbcream dapat free berus makeup

Yang tak pandai makeup macam iolss tetiba ehh terasa hebat macam peeling MUA pulak.

Bakal pengantin pun sangat bagus pakai dari sekarang. Bahan dalam bbcream buat kulit

1. Sekata – idok la bercapuk nampak macam sudin seniman bujang lapok

2. Membaiki – sambil menyelam minum ayo org kampung teman kate. Sambil pakai tu boleh repair balik lubang pori besar, parut parut degil tu

3. Hidrasi – kita duduk di negara kejap panas kejap sejuk. Bila panas tu makk aiii kulit cepat kering. Bbcream ni takde la bagi kulit kering sebab ada bahan macam alga hijau, minyak kelapa

4. Sihat pada kulit – ramai tak suka pakai make up sebab bahan kimia yg lama lama buat kulit rosak. Bb cream ni tiada 1500 bahan kimia bahaya yg rosakkan kulit. Gunakan tanpa was was dan gumbira

5. Melindungi – ada sekali spf 30 lindung dari sinar uv. Ada viral makcik dah umur 80an awet muda. Tips jangan skip spf.

Semua ni diuji oleh pakar kulit.. ye orang yang pakar dalam dunia kosmetik, kulit. Mestilah kena refer pakar yang betul dalam bidang dia. Bukan tanya pakar sakit abc bila ada masalah kulit kannn

Promosi dapat free berus cantik masih ada. Cepat grab sebelum habis. Lepas ni dah kena beli.

#bbcreamshaklee
#shakleeshahalam

pengedarshaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat